DE LAATSTE LOODJES VOOR 3 NOVEMBER

DE LAATSTE LOODJES VOOR 3 NOVEMBER

We hebben op de laatste 2 vrijdagavonden mooie repetities gehad met het vioolensemble en met basgitaar en percussie. En het gaat helemaal niet slecht, en sommige muziekstukken zijn nu al echt mooi. Het is leuk om te zien dat het aardig lukt om alle puzzelstukjes bij elkaar te leggen.

Hierbij een foto van de repetitie met de violisten op 6 oktober in de Benedictus en Bernadettekerk (met dank aan Wout).

We zitten nu in de laatste fase van het projekt. Ik ga er van uit dat we deze week de laatste zaken kunnen regelen. Op 20 oktober zetten we muzikaal de puntjes op de i. Daarna hebben we 2 weken om toe te leven naar de uitvoering. 27 oktober de generale, waarin alles samen gaat komen.

We hebben voldoende sponsorgeld binnen gehaald en dat geeft financieel gezien de nodige ruimte.

De kaartverkoop ligt boven de 100 (betaalde kaarten) en dat gaat vast nog hoger worden. We willen minimaal 200 toehoorders in de kerk!

We hebben een aantal gasten uitgenodigd. Wethouder Kunst en Cultuur Mark Wit van de gemeente Rijswijk heeft toegezegd dat hij erbij is en misschien een woordje zal spreken. We hebben van een paar sponsors geld gekregen in de vorm van vrijkaarten. Zij betalen de toegangskaarten die wij uit mogen delen aan mensen die erg graag naar muziek willen luisteren, maar daar geen middelen voor hebben. Via de Voedselbank worden op manier waarschijnlijk 12 kaarten uitgedeeld.

Ik breng nog even de aanwijzingen van Susanne van Rooij in herinnering (opgetekend door Sjan). Het zou jammer zijn als we die in alle drukte zouden vergeten…………..

  1. Sta mooi rechtop met je armen naast je. Bedenk dat er een touwtje vanuit je kruin omhoog loopt.
  2. Zing zoveel mogelijk uit je hoofd. De muziek in je map is er alleen om af en toe in te kijken bij stukken die je lastiger vindt.
  3. Zorg dat je expressie en uitstraling past bij de inhoud van het nummer.

Houdt de intensiteit vast, ook als we zacht zingen.

groetjes,
Joop

Menu