Workshop Koorexpressie 30 september met Susanne de Rooij

Workshop Koorexpressie 30 september met Susanne de Rooij

Zaterdagmiddag 30 september hebben de leden van het PKR zich van hun expressieve kant laten horen.

We lieten het jazzlied ‘Blue Skies’ lekker swingen; bij het grappige ‘Bach Bijvoorbeeld’ werd ‘het verhaal’ duidelijk verteld en bij het plechtige ‘Look at the World’ stonden we keurig rechtop (maar niet stram!). En tenslotte bij het lied ‘Zing Dan’ maakten we heel helder dat, wat je ook overkomt, BLIJF ZINGEN!

Kortom, het was een leuke en leerzame middag met Susanne de Rooij. Zij gaf ons, vanuit haar ervaring als musicalzangeres. de nodige tips over voordracht en expressie. Hoe maak je duidelijk wat je als koor met de muziek wil?

We stonden allemaal in concertkleding, wat een kleurig geheel gaf. De kledingcommissie gaf zo hier en daar nog wat tips om de puntjes op de i te zetten.

Kortom, we hebben genoeg in handen gekregen om ons op het concert op vrijdag 3 november goed te presenteren.