Koorlid Leonie van Leeuwestijn overleden

Koorlid Leonie van Leeuwestijn overleden

Het doet ons veel verdriet dat ons koorlid Leonie van Leeuwestijn afgelopen zaterdag 2 september is overleden. Leonie was ongeveer een jaar lid van het PKR. Ze was al lange tijd ziek, maar ze heeft van die tijd bij ons een feestje gemaakt. Ze heeft op ons veel indruk gemaakt door haar warmte, optimisme en haar vrolijke noot. Het was een plezier om met haar te repeteren. Het is fijn te weten dat het zingen bij Projektkoor Rijswijk veel voor haar heeft betekend.

Onze condoleances gaan uit naar haar dochter Wendy, zus Marjan en haar familie.

We hebben Leonie herdacht tijdens onze repetitie van 8 september en hebben ons optreden op 9 september in de Bonifatiuskerk aan haar opgedragen.
We zullen haar missen.

Projektkoor Rijswijk